Jautienos enčilada

Jautienos enčilada
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Enčilada – tai įdaryta ir suvyniota kukurūzinė tortilija su pomidorų padažu ir užtarkuotu sūriu. Įdarą ir padažą galite pagardinti prieskoniais ir keisti jų sudedamąsias dalis, kaip jums patinka. Visa gudrybė – padažas turi visiškai padengti enčiladą, kad ji būtų kreminė ir traški.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Apskrudinkite maltą mėsą su šiek tiek aliejaus, suberkite prieskonių mišinį, išmaišykite ir kaitinkite 2–3 minutes. Sudėkite pusę salsos padažo ir pusę tarkuoto sūrio. Išmaišykite ir leiskite truputį pavirti.

Uždėkite ant tortilijų po 2–3 šaukštus paruošto maltos mėsos įdaro, suvyniokite ir sudėkite į karščiui atsparų indą.

Užtepkite ant tortilijų likusį padažą ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 8–10 minučių, kol išsilydys sūris. Patiekite su grietine.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :