Jautiena vyno padaže

© Vida Press
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite nedideliais gabalėliais pjaustytą jautieną, pagal skonį pagardinusios druska bei juodaisiais pipirais. Tada mėsą perkelkite į puodą, kur ją troškinsite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkintas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Daržoves sudėkite į puodą prie mėsos.

Puodą padėkite ant ugnies, sudėkite konservuotus pomidorus be odelės, supilkite vyną, sudėkite nuskabytus rozmarino lapelius, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais – leiskite troškiniui užvirti.

Makaronus išvirkite, laikydamosi ant pakuotės pateikiamų instrukcijų. Nukoškite.

Troškintą jautieną patiekite su virtų makaronų garnyru, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir papuoškite petražolėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Jautienai:
800 g Jautiena
420 g Konservuoti pomidorai
200 ml Raudonas sausas vynas
4 skiltelė Česnakai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
2 šakelė Rozmarinai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Garnyrui ir papuošimui:
450 g Makaronai
pagal skonį Petražolės
50 g Kietasis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :