Jautiena su pomidorų padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną įtrinti druska, pipirais ir sutrintu česnaku. Mėsoje padaryti gilias siauras įpjovas, į jas prikišti šiaudeliais supjaustytų morkų ir petražolės šaknies. Likusias morkas, petražolės šaknį pakepinti su susmulkintais svogūnais šaukšte aliejaus. Supilti pomidorų tyrę ir troškinti 3–5 min.

Gilioje keptuvėje įkaitinti likusį aliejų, jame apkepinti iš visų pusių mėsą, sudėti daržoves, įpilti vandens ir troškinti apie 1 val. Pagardinti druska, pipirais, patinkančiais prieskoniais ir dar 15 min. troškinti.

Iškepusią mėsą išimti, o likusį padažą sutirštinti miltais. Prieš tiekiant mėsą supjaustyti griežinėliais ir apipilti padažu. Valgyti su bulvėmis ir daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1.2 kg Jautienos kumpis
300 g Morkos
200 g Petražolių šaknys
150 g Svogūnai
140 g Pomidorų pasta
45 g Miltai
80 ml Aliejus
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :