Jautiena su keptais kopūstais

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite mėsą griežiniais ir kepkite keptuvėje, kol gražiai paruduos. Suberkite prieskonių mišinį ir įpilkite tiek vandens, kad apsemtų mėsą.

Nuluptus sveikus svogūnus sudėkite į puodą su mėsa troškinimui. Palengva virkite, kol mėsa suminkštės. Susmulkinkite šviežius čiobrelius ir užberkite ant mėsos.

Išvirkite žiedinius kopūstus nedideliame kiekyje pasūdyto pieno. Paskui 4–5 minutes trinkite maisto smulkintuve. Įpilkite tiek pieno, kad konsistencija būtų tinkama. Įdėkite sviesto ir trinkite toliau.

Kopūstlapius supjaustykite 3 x 3 cm gabaliukais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Nusunkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu, kol gražiai paruduos. Užberkite druskos.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :