Jautiena lavaše

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Turkijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną smulkiai supjaustykite ir apipilkite aliejumi. Įkaitinkite didelę keptuvę ir joje apkepkite mėsą. Suberkite susmulkintus raudonėlius ir supilkite citrinų sultis. Leiskite mėsai šiek tiek ataušti.

Lavašus iš vienos pusės ištepkite pomidorų padažu. Jam pasigaminti smulkintuvu suplakite konservuotus pomidorus, česnaką, baziliko lapelius ir balazaminį actą.

Tada išdėliokite špinatų lapus, žiedais supjaustytą svogūną ir mėsos gabalėlius. Ant viršaus pabarstykite kedrų riešutais. Lavašą susukite ir perpjaukite skersai, kad būtų lengviau valgyti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Jautiena
4 vnt. Lavašas (lapas)
1 šlakelis Alyvuogių aliejus
1 žiupsnelis Raudonėliai
1 šaukštas Citrinų sultys
160 g Špinatai
0,25 vnt. Raudonieji svogūnai
1 šaukštas Kedro riešutai
0,5 stiklinė Konservuoti pomidorai
1 skiltelė Česnakai
1 žiupsnelis Bazilikai
1 šaukštelis Balzaminis actas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :