Japoniškas majonezas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Kiaušinių trynius suplakite su actu arba citrinos sultimis. Nesustodami maišykite atsargiai supilkite aliejų. Plakite, kol masė taps vientisa, po to sudėkite miso pastą, druską ir pipirus. Dar kartą gerai išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

50 g Miso pasta (šviesi)
0,5 šaukštelis Ryžių actas
3 vnt. Kiaušinių tryniai
1 stiklinė Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Baltieji malti pipirai
Sudėtingumas :