Japoniškas gervuogių pyragas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą sutepkite riebalais.

Paruoškite tešlą. Kambario temperatūros sviestą sudėkite į dubenį, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Elektriniu plaktuvu plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Po to po vieną įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į kiaušinių masę. Tešlą vientisu sluoksniu iškrėskite į skardą ir kepkite penkiolika minučių.

Kol tešla keps, paruoškite įdarą.

Tofu (sojų varškę) sumaišykite su sojų pienu ir sutrinkite tyrelę. Įmaišykite riešutų kremą, cukrų, žiupsnelį vanilinio cukraus, vienos citrinos tarkuotos žievelės ir sultis. Iškrėskite šią masę ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite gervuoges ir kepkite 40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
200 g Sviestas
250 g Cukrus
250 g Miltai
4 vnt. Kiaušiniai
1 pakelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Įdarui:
250 g Tofu
250 ml Sojų pienas
75 g Cukrus
50 g Riešutų kremas
1 šaukštas Vanilinis cukrus
1 vnt. Citrinos žievelė ir sultys
Porcijos: 10
Sudėtingumas :