Itališkos salotos su jautiena

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nedidelėje lėkštėje pabarstykite pesto padažą šviežiai maltais pipirais, kiek praskieskite vandeniu, kad būtų tirštas užpilas. Sudėkite į gilų dubenį salotų lapus, artišokus, pomidorus, užpilkite didžiąja dalimi užpilo, išmaišykite.

Mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite juos į salotas ir apliekite likusiu užpilu. Jei norisi, galite dar užpilti alyvuogių aliejaus. Apibarstykite salotas kedro riešutais ir parmezanu.

Salotas patiekite iš karto pagaminę su skrudinta duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :