Itališki mėsos kukuliai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į dubenį dėkite jautieną, apiberkite Schwartz aštrių itališkų prieskonių mišiniu, 2 VŠ pomidorų tyrės.

Gerai viską išmaišykite ir padalinkite į 20 mažų mėsos kukulių.

Apkepkite mėsos kukulius 10-15 min, tuomet sudėkite paprikas ir kepkite dar 2-3 min.

Visą perdėkite į puodą, dėkite kapotus pomidorus, likusią pomidorų tyrę ir vandens. Švelniai išmaišykite ir leiskite užvirti, palikite troškinti 5-10 minučių, kol sutirštės.

Kol kukuliai troškinsis, paruoškite makaronus.

Patiekite mėsos kukulius su makaronais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :