Itališki makaronai „Pavasaris“

Lengvas makaronų su daržovėmis patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Cukiniją ir agurotį perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite plonais griežinėliais.

Nulupkite šparagų stiebus, perpjaukite kiekvieną šparagą į 4 – 5 dalis.

Nuo žirnelių ankščių nulupkite kietą ploną kraštelį, tada susmulkinkite ankštis. Užkaiskite makaronus.

Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Svogūną nulupkite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Ant kaitrios viryklės apkepkite visas daržoves aliejuje, išskyrus česnaką. Daržovės neturi būti per minkštos, jos turi išlikti traškios. Iškepusias daržoves sudėkite į lėkštę.

Keptuvėje pakaitinkite dar šiek tiek aliejaus, sudėkite smulkintą česnaką. Po 20 sekundžių suberkite visas daržoves, išmaišykite. Dar po pusės minutės sudėkite išvirusius makaronus. Įberkite druskos, pipirų, prieš patiekdami apibarstykite parmezanu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Makaronai (kaspinėlių formos)
1 vnt. Cukinijos
1 vnt. Aguročiai
150 g Žirneliai (su ankštimis)
9 vnt. Šparagai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
40 g Parmezano sūris
pagal skonį Alyvuogių aliejus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :