Itališki duoniukai su pomidorais

Autorius: Eglė Kupšytė
Buongiorno tautiečiai, štai jums itališkai pavasariškas skanėstas! Tetulė Eglė kimba į darbus, kad greičiau apsilaižytumėte pirštelius!
© E.Kupšytės nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite pomidorus ir supjaustykite mažais gabaliukais. Įberkite druskos, pipirų, mairūno, įpilkite aliejaus, viską išmaišykite.

Įtrinkite duoniuką česnaku.

Pomidorus uždėkite ant duoniuko.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Itališki duoniukai
2 vnt. Pomidorai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Mairūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Alyvuogių aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :