Itališkas vištienos troškinys

 (2)
“Pollo alla cacciatora” - populiarus itališkos virtuvės patiekalas, paprastai valgomas su makaronais arba duona.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į 8 dalis. Įtrinkite druska ir pipirais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kelias minutes pakepinkite pančetą bei svogūnus. Tada sudėkite vištienos gabalėlius ir juos pakepinkite iš visų pusių (3-4 min). Supilkite vyną ir pakaitinkite dar 5 min.

Nulupkite pomidorus, supjaustykite juos į 4 dalis, išskobkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Suberkite į keptuvę su vištiena ir užpilkite sultiniu. Uždenkite ir 30-40 min troškinkite ant nedidelės ugnies. Pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
50 g Pančeta
1 vnt. Svogūnai
125 ml Baltas sausas vynas
4 vnt. Pomidorai
225 ml Vištienos sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :