Itališkas rikotos ir migdolų pyragas

 (4)
Itališkas rikotos ir migdolų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ištirpintą sviestą išsukite su druska, cukrumi, citrinų tarkuota žievele ir migdolų esencija.

Po vieną sudėkite kiaušinius, kaskart gerai išplakite.

Sudėkite rikotos sūrį ir labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

Sumaišykite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite juos į tešlą.

Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą. Ant viršaus suberkite migdolų drožles ir jas kiek spustelėkite.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Iš formos išimkite kai atvės.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

120 g Sviestas
1 puodelis Cukrus
žiupsnelis Druska
1 šaukštas Citrinos žievelė
1 šaukštelis Migdolų esencija
4 vnt. Kiaušiniai
1 puodelis Rikotos sūris
1,5 puodelis Migdolų miltai
1 puodelis Miltai
1,5 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 puodelis Migdolų drožlės
Porcijos: 10
Sudėtingumas :