Itališka jautiena su voveraitėmis

Prabangus jautienos patiekalas.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išpjaustykite iš mėsos plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Voveraites nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną rankomis išskirkite į tris – keturias dalis. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Petražoles susmulkinkite.

Svieste apkepkite svogūną, voveraites, petražoles ir mėsą. Baigiant kepti įberkite druskos, įpilkite šiek tiek vištienos sultinio, sudėkite grietinę. Pakaitinkite 3 min. ir nukelkite nuo viryklės. Patiekite su bulvių koše.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautienos išpjova
400 g Voveraitės
1 vnt. Svogūnai
80 g Grietinė (riebi)
sauja Petražolės
40 g Sviestas
100 ml Vištienos sultinys
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :