Ispaniškos spurgos CHURROS

 (13)
Už receptą dėkojame skaitytojai Inesai.
Ispaniškos spurgos
Ispaniškos spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vandenį užvirkite.

Į verdantį suberkite druską, vanilinį cukrų. Maišant ištirpinkite.

Įdėkite sviestą ištirpinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Maišant po truputį suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite.

Maišant po vieną įmuškite kiaušinius.

Tešlą supilkite į konditerinį maišelį.

Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite po porą tešlos lazdelių.

Virkite aliejuje, kol gražiai apskrunda.

Ištrauktas spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Dar šiltas spurgas apvoliokite cukraus pudros ir rudojo cukraus mišinyje.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Sviestas
250 g Miltai
700 ml Vanduo
3 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Apibarstymui
3 šaukštas Cukraus pudra
2 šaukštas Rudasis cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :