Ispaniškas jūros gėrybių kokteilis

Autorius: Lukas Semeževičius
Patiekalas kuris pagyvins vakarėlio atmosferą ir nuteiks draugus jaustis džiugiai.
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalamarai verdami su prieskoniniais vandenyje nei ilgiau nei 10 min. Atvėsinami ir supjaustomi kubeliais.

Krevetės pjaunamos pusiau, midijos į tris dalis.

Alyvuogės susmulkinamos. Viskas sumaišoma, gardiname druska, pipirais, citrina, citrinos žievele, limetos sultimis, alyvuogių aliejumi.

Jūros šukutė kepama svieste, pabaigus kepti į karštą keptuvę pilamas raudonas vynas ir nuimame nuo ugnies.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kalmarai
200 g Midijos
200 g Krevetės
100 g Jūros šukutės
1 g Ciberžolės
10 g Krapai
10 g Petražolės
5 g Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 vnt. Laimo vaisiai
1 vnt. Citrinos
50 g Alyvuogių aliejus
50 g Juodosios alyvuogės
50 g Žaliosios alyvuogės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :