Ispaniška agurkų užkandėlė su tunais ir ančiuviais

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pagaminkite įdarą. Kietai išvirkite vištos kiaušinį (9 min.) ir putpelių kiaušinius (4 min.). suskaldykite lukštus, sudėkite kiaušinius į šaltą vandenį, o tada nulupkite. Vištos kiaušinį sutrinkite, putpelių kiaušinius perpjaukite perpus.

Petražolių lapelius nuskabykite, lapelius kuo smulkiau supjaustykite. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.

6 ančiuvių filė supjaustykite išilgai juostelėmis. Likusias dvi – smulkiais gabalėliais.

Nupilkite tuno sultis, sumaišykite su smulkintu vištos kiaušiniu, ančiuviais, svogūnais ir petražolėmis.

Užpilui sumaišykite 2 – 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, garstyčias, actą, druską ir pipirus. Užliekite užpilu įdarą ir išmaišykite.

Agurkus perpjaukite išilgai perpus, išskobkite minkštimą (jo nereikės). Įdėkite į agurkų valteles įdaro, papuoškite ančiuvių gabalėliais ir putpelių kiaušinių puselėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Agurkai
200 g Konservuotas tunas
8 vnt. Ančiuviai
1 vnt. Kiaušiniai
6 vnt. Putpelių kiaušiniai
2 vnt. Svogūnų laiškai
sauja Petražolės
1 šaukštelis Garstyčios
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Baltieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :