Indiškai įdaryta paprika

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Indijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pipirus nuplauti. Atpjauti viršelį, pasūdyti. Sumaišyti ryžius bei faršą. Gardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą. Padaryti užpilą.

Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų. Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint aštriau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruopščiai išmaišyti. Pilti ant paprikos viršūnių. Troškinti, uždengus dangtį, apie 40-50 minučių. Retkarčiais laistyti paprikas iš viršaus užpilu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Paprikos
Įdarui:
250 g Ryžiai virti
250 g Kiaulienos faršas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Padažui:
250 ml Pomidorų padažas
1 šaukštelis Karis
1 vnt. Čili pipirai
pagal skonį Kalendros
100 ml Vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :