Imbierų ir kopūstų salotos

 (1)
Imbierų ir kopūstų salotos
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Sudėkite į dubenį ir paminkykite salotas rankomis, kad būtų minkštesnės.

Sumaišykite imbierą, actą ir aliejų. Supilkite mišinį į salotas ir gerai išmaišykite.

Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir palikite vėsioje vietoje.

Šias salotas galima ruošti diena anksčiau – tada išryškės aromatai.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kopūstai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 šaukštas Imbieras
2 šaukštas Baltojo vyno actas
2 šaukštas Rapsų aliejus
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį SANTA MARIA TELLICHERRY juodieji pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :