Imbierinė morkų ir pastarnokų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į įkaitintą keptuvę dėkite morkas, pastarnoką, imbierą, sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite ir kaitinkite apie 30 min. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Gautą mišinį supilkite į mikserį. Išplakite ir vėl perpilkite į keptuvę. Sudėkite grietinę ir dar šiek tiek pakaitinkite ant vidutinės ugnies. Suberkite druską, baltuosius pipirus, įpilkite citrinos sultis. Šią sriubą galite patiekti ir karštą, ir šaltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 stiklinė Morkos tarkuotos
3 stiklinė Pastarnokai tarkuoti
gabaliukas Imbieras
2 stiklinė Daržovių sultinys
1/2-3/4 stiklinė Grietinė liesa
žiupsnelis Druska
pagal skonį Baltieji malti pipirai
1 šaukštelis Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :