Įdaryti svogūnai

Autorius: Janina Misiūnienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau skersai, atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 „dubenėlių“. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.

Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonius ir smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį (trupučiuką palikite viršui apibarstyti). Viską kruopščiai išmaišykite.

Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 30 min. 220 C temperatūroje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Svogūnai
Įdarui:
300 g Kiaulienos faršas
70 g Džiugo sūris
2 šaukštas Krakmolas
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :