Įdaryti porai

Autorius: Kristina Neverovič
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabaliukais. Kiekvieną gabaliuką suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir kepti alyvuogių aliejuje su smulkintais česnakais. Į faršą pridėti druskos ir pipirų. Sumaišyti su keptais svogūnais. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti.

50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir išmaišyti su faršu. Juo užpildyti vamzdelius. Pakepti alyvuogių aliejuje ant stiprios ugnies 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėti vamzdelius į kepimo indą, supilti grietinę ir kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių karščio orkaitėje 25 minutės. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti. Vamzdelius pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje dar 5-7 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Porai
600 g Kiaulienos faršas
100 ml Grietinėlė 10% riebumo
1 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Prieskoninės žolelės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
150 g Džiugo sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :