Įdaryti burokėliai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius išvirti ir šaukšteliu išgremžti vidų. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, česnakus, paskui sudėti maltą mėsą, atšildytus bei susmulkintus špinatus ir troškinti, iki mėsa iškeps.

Įdarą pagardinti prieskoniais ir jo prikimšti burokėlius. Ant viršaus užkrėsti po šaukštelį majonezo. Burokėlius sudėti į ugniai atsparų indą, supilti sultinį ir pašauti į 180 oC orkaitę, kepti 10 min., paskui uždėti po gabalėlį sūrio, vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol sūris išsileis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Burokėliai apvalūs nedideli
250 g Malta mėsa
150 g Špinatai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
70 g Fermentinis sūris
6 šaukštelis Majonezas
2 šaukštas Aliejus
250 ml Sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :