Įdaryta vištiena su obuolių padažu

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuo vištienos krūtinėlių atskirkite mažąsias filė dalis ir sumalkite, o didžiąsias įpjaukite ir padarykite „kišenes“. Pabarstykite prieskoniais.

Iš kambario temperatūros sviesto, maltos vištienos, sutarkuoto fermentinio sūrio, razinų, petražolių bei prieskonių paruoškite įdarą. Jo pridėkite į filė gabalėlius.

Įdarytos vištienos gabalėlius persmeikite dantų krapštukais, kad įdaras neišbyrėtų. Paruoštus kepsniukus pavoliokite kiaušinių plakinyje ir migdolų drožlėse. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, o baikite kepti 180°C temperatūros orkaitėje (apie 15 min.)

Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltelėmis. Jas apkepkite keptuvėje su sviestu. Vištieną patiekite su obuoliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos filė
pagal skonį Prieskoniai
Įdarui:
4 šaukštas Sviestas
1 sauja Razinos
1 sauja Fermentinis sūris tarkuotas
1 sauja Petražolės
Apvoliojimui:
2 vnt. Kiaušiniai
150 g Migdolų drožlės
Padažui:
2 vnt. Obuoliai
3 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :