Hertos omletinis pyragas

Pyragas skirtas tiems, kas netoleruoja miltinių produktų.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trynius išsukti su puse cukraus, baltymą išplakti su likusiu cukrumi iki ne visai standžių putų. Lazdynų riešutus sumalti iki manų košės pavidalo. Abi mases sumaišyti ir dėti riešutus.

Skardą iškloti kepimo popieriumi ir maždaug 1 cm storiu ištepti plakinį ant skardos. Šio kiekio pakaks vienai skardai. Kepti 200 temperatūroje 20 minučių.

Atvėsinti, užtepti vieną pusę uogų mišiniu ir užversti kaip knygą, pašlakstyti išlydytu šokoladu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaušiniai
200 g Cukrus
200 g Lazdyno riešutai
400 g Uogos
100 g Šokoladas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :