GURMANIŠKA: Kamemberto sūris karamelėje

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supilkite 100 g cukraus į puodą ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus, užvirkite ir virinkite 3 minutes. Ant puodo kraštelių pradės gamintis karamelė. Kai ji taps aukso spalvos, iš karto nuimkite puodą nuo ugnies.

Sudėkite riešutus ir džiovintus vaisius ant Kamemberto ir apliekite karamele. Atvėsinkite.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą