GURMANAMS: paltusas brendžio liepsnoje

Autorius: Ramunė M.
Išrauškingo skonio patiekalas puikiai tiks šventiniams pietums.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paltusą papiriname, pabarstome prieskoniais ir paliekame per naktį. Ryte padarome filė, palaistome citrinos sultimis ir paliekame keletui valandų. Prieš pat kepimą pabarstome druskyte.

Gerai įkaitiname aliejų (labai nedaug), dedame žuvį oda apačion. Apkepiname, apverčiame, vėl apkepiname. Tada pilame apie 75 g brendžio ir padegame. Kai nustoja degti, sumažiname ugnelę, uždengiame dangčiu ir paliekame 5 minutėms. Skanaus.

GURMANAMS: paltusas brendžio liepsnoje
© Asmeninio archyvo nuotr.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Paltusas
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Prieskoniai žuviai
šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
75 g Brendis
1 šaukštas Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :