GURMANAMS: alyvuogių pica

Tokia pica tiks prie vyno – tai aštraus skonio ieškotojų pamėgtas atradimas.
Alyvuogių pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ištrinkite sviestą su miltais. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą.

Išlipdykite ja 24 cm skersmens išardomos formos dugną.

Padėkite pusvalandžiui šaltai.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite skiltelėmis, porą supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje ant silpnos ugnies.

Apibarstykite rozmarinais.

Išplakite kiaušinius, pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį.

Paplotį kepkite 225 laipsnių orkaitėje apie 8-10 minučių.

Svogūnus ir supjaustytas alyvuoges suberkite ant apkepto papločio ir ištrupinkite ant viršaus pelėsinį sūrį.

Užpilkite kiaušinių ir pieno maišiniu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.

Patiekite šiltą.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
150 g Sviestas
2 stiklinė Miltai
3 šaukštas Vanduo
Įdarui
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Porai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
0,5 šaukštelis Rozmarinai
4 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Pienas
0,5 stiklinė Grietinė
50 g Parmezano sūris
200 g Juodosios alyvuogės
140 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
Porcijos: 6
Sudėtingumas :