Guliašas su šparaginėmis pupelėmis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šoninę pakepinkime, sudėkime sviestą ir pakepinkime svogūnus iki permatomos spalvos, apibarstykime cukrumi ir dar pakepinkime. Tada sudėkime mėsą ir lengvai apkepkime. Apšlakstykime vynu arba actu, supilkime sultinį ir troškinkime valandą uždengtame inde. Tada suberkime šparagines pupeles, bulves ir dar patroškinkime 40 min.
Tiekime su ryžiais arba balta duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiauliena
500 g Jautiena
300 g Kiaulienos šoninė
450 g Bulvės
750 g Šparaginės pupelės
1 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Sultinys
1 šaukštas Baltas sausas vynas
2 šaukštelis Sviestas
2 šaukštelis Cukrus
2 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :