Grybų padažas su krienais

Padažas labai tinka su virtomis, keptomis arba virtomis ir apkeptomis bulvėmis.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Marinuotus grybus smulkiai supjaustykite. Grietinę išplakite su druska, cukrumi, pipirais. Suberkite susmulkintus krapus, supilkite citrinų sultis, sudėkite grybus ir gerai išmaišykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Marinuoti grybai
3 šaukštas Krienai
200 g Grietinė
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Cukrus
Sudėtingumas :