Grybų enčilada

Grybų enčilada
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

Apskrudinkite aliejuje griežinėliais supjaustytus grybus, svogūną ir kopūstą.

Sumaišykite salsos padažą, prieskonių mišinį ir pusę kiekio sūrio.

Užpilkite pusę paruošto padažo ant daržovių ir patroškinkite 2–3 minutes.

Uždėkite daržovių troškinį ant tortilijų ir suvyniokite taip, kad „siūlė“ būtų apačioje.

Sudėkite į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą.

Užpilkite ant suktinukų likusį padažą ir apibarstykite likusiu sūriu.

Pakepkite orkaitėje apie 10 minučių, kol išsilydys sūris.

Patiekite su grietine.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :