Grybais įdaryta cukinija

Vietoje cukinijos galima naudoti nedidelius moliūgus arba patisonus. Paruošimo būdas išlieka tas pats: išskobkite daržovių sėklas ir apkepkite jas orkaitėje, kol suminkštės.
Įdarytos cukinijos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
140min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Miško grybus išvirkite pasūdytame vandenyje.

Cukiniją perpjaukite išilgai ir išskobkite jos vidų. Padarykite „luoteliui“ plokščią dugną, kad cukinijų puselės tvirtai stovėtų.

Sudėkite cukinijos puseles ant riebalais patepto kepimo popieriaus ir pakepkite jas 180 laipsnių karščio orkaitėje 7 min.

Įkaitinkite keptuvę su šaukštu aliejaus. Suberkite moliūgo gabaliukus, grybus, smulkintą svogūną bei česnaką ir viską pakepinkite 5 min. Pridėkite druskos ir pipirų.

Į cukinijos puseles sukrėskite po šaukštą grietinės, o ant viršaus sudėkite kepintus moliūgus, grybus, svogūną ir česnaką. Papuoškite patiekalą žalumynais ir vyšniniais pomidorais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos
200 g Grybai
40 g Moliūgai
20 g Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :