Grikių košė su pievagrybiais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grikius nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu, suberkite druską, uždenkite puodą ir palikite ant pačios mažiausios kaitros 20 minučių.

Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite burokine trintuve ir apkepkite svieste. Pabaigoje sudėkite susmulkintus pievagrybius. Pakepinkite kelias minutes, pagardinkite druska ir pipirais.

Daržoves sumaišykite su išvirusiais grikiais, uždenkite puodą ir palikite 10 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Grikiai
200 g Pievagrybiai
1 šaukštelis Sviestas
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :