Grikių blynai su varške

 (3)
Grikių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grikių miltus užpilkite verdančiu vandeniu, įmaišykite trečdalį sviesto ir palikite, kad atvėstų.

Varškę ištrinkite su likusiu sviestu, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, kmynų, džiūvėsėlių, cukraus ir gerai išmaišykite.

Imkite gabaliuką tešlos (apie du šaukštus) išplokite, per vidurį dėkite varškės, užlenkite kraštus ir kiek suplokite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Grikių miltai
2 stiklinė Vanduo
300 g Varškė
1 vnt. Kiaušiniai
75 g Sviestas
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Kmynai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :