Grietinėlės ir garstyčių padažas

Padažas tinka prie troškintų, garuose paruoštų ar apkeptų daržovių bei žuvies.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus ingredientus supilkite į nedidelį indą ir šakute išplakite iki vientisos konsistencijos.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 šaukštas Grietinėlė (riebi)
1 šaukštas Majonezas (naminis)
1 šaukštelis Dižono garstyčios
1 šaukštelis Citrinų sultys
Sudėtingumas :