Greiti marinatai kiaulienai ir vištienai

 (4)
Šiuose marinatuose mėsą pakanka palaikyti vos vieną valandą ir galima kepti. Marinatų sudedamųjų dalių kiekiai pateikti 1 kilogramui mėsos.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pikantiškas vištienos marinatas:

Medų ištirpinkite, sumaišykite su išspaustomis česnakų skiltelėmis, garstyčiomis ir įberkite cinamono. Viską išmaišykite ir užpilkite ant vištienos gabalėlių. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Svogūninis kiaulienos marinatas:

Iki vientisos masės sutrinkite pomidorus, svogūnus ir kivius. Užpilkite kiaulienos gabaliukus ir marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska ir pipirais pabarstykite prieš pat kepimą.

Vyno marinatas vištienai:

Svarbiausia, naudoti šviežiai spaustas citrinų ir apelsinų sultis. Jas sumaišykite su sausu baltu vynu. Įspauskite česnako skiltelę ir suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Citrinų marinatas kiaulienai:

Supjaustykite citrinas sumaišykite su pjaustytais pomidorais, svogūnais ir išspausta česnako skiltele. Įberkite rozmarino ir įpilkite obuolių sulčių. Marinuokite valandą kambario temperatūroje. Druska pabarstykite prieš pat kepimą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pikantiškam vištienos marinatui
3 šaukštas Dižono garstyčios
3 šaukštas Medus
1 šaukštelis Cinamonas
4 skiltelė Česnakai
Svogūniniam kiaulienos marinatui
4 vnt. Pomidorai
3 vnt. Kiviai
2 vnt. Svogūnai
Vyno marinatui
0,5 stiklinė Baltas sausas vynas
1 stiklinė Apelsinų sultys
0,5 stiklinė Citrinų sultys
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
Citrinų marinatui
2 vnt. Citrinos
4 vnt. Pomidorai
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Rozmarinai
1 stiklinė Obuolių sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :