Greiti Livetos Kazlauskienės kefyro ledai

 (23)
Prasidėjus vasarai dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai dažnai mėgaujasi greitai paruošiamais ir lengvais ledais. Pasak Livetos, kai išbandė šį receptą, ledų nebeperka.
Liveta Kazlauskienė ir gaivūs kefyro ledai
© Koliažas: J. Baliutavičiaus ir Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.9000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kefyrą, šaldytas uogas, vanilinį cukrų ir cukrų supilkite į elektrinį maišytuvą ir gerai išplakite.

Supilkite į norimą indą ir dėkite pusvalandžiui į šaldymo kamerą.

Patiekite su šviežiomis uogomis ar apibarstytus šokoladu.

Livetos patarimas: cukraus kiekį galite reguliuoti pagal save. Jei mėgstate saldžiau, dėkite daugiau ir atvirkščiai. Kas mėgsta labai tinka ledus pagardinti cinamonu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Kefyras
1 l Šaldytos uogos
300 g Cukrus
1 šaukštas Vanilinis cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :