Greiti čeburekai su trapia varškine tešla

 (8)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą. Jeigu reikia, pridėkite dar miltų - tešla turi nelipti prie rankų.

Tešlą iškočiokite ir išspauskite apskritimus su didesniu puoduku.

Įdarui faršą sumaišykite su susmulkintomis daržovėmis, pagardinkite prieskoniais.

Ant kiekvieno tešlos skrituliuko dėkite po šaukštą įdaro, perlenkite pusiau ir gražiai apspaudykite kraštus.

Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps viduje esanti mėsa.

Patiekite karštus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
500 g Varškė
3 vnt. Kiaušiniai
2,5 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
200 ml Aliejus kepimui
Įdarui:
200 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :