Greitas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

3 obuolius supjaustykite stambiais kubeliais. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, įberkite pusę cinamono ir 1 pakelį vanilinio cukraus.

Įpilkite į puodą tiek vandens, kad visiškai apsemtų obuolius. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir troškinkite 35 min. Obuoliai turi būti minkšti, o vanduo – visiškai išgaruoti.

Obuolius sugrūskite.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Likusius obuolius supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlą.

Į kepimo popieriumi įklotą kepimo formą įdėkite tešlos lakštą, smulkiai subadykite jį šakute. Ištrinkite tešlą trintų obuolių mase, ant jos sudėliokite obuolių skilteles.

Apibarstykite obuolius likusiu vaniliniu cukrumi ir cinamonu, kepkite 30 min.

Patiekite pyragą atvėsusį.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
6 vnt. Obuoliai
2 pakelis Vanilinis cukrus
1 šaukštas Cinamonas
20 g Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :