Greitas, nekeptas DUONOS ir AVIEČIŲ tortas

 (1)
Duonos ir aviečių tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nupjaustykite pluteles ir sutarkuokite duoną.

Smulkiai sutarkuokite citrinos žievelę, o sultis išsunkite.

Duonos trupinius sumaišykite su uogiene, sultimis, žievele ir prieskoniais.

Masę sudėkite į pyrago formą, suspauskite ir valandai ar dviems dėkite į šaldytuvą.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.

Tortą aptepkite grietinėle, o viršų papuoškite turimomis uogomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Juoda duona
1 stiklinė Aviečių uogienė
1 vnt. Citrinos
1 šaukštelis Cinamonas
0,5 g Muskato riešutai
1 stiklinė Grietinėlė
100 g Cukraus pudra
Porcijos: 8
Sudėtingumas :