Greitas ir gardus obuolių pyragas

 (3)
DELFI skaitytoja Jelena siūlo išsikepti gardų obuolių pyragą.
Obuolių pyragas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
2.8750 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Miltus, cukrų, manus gerai sumaišome.

Obuolius nuplauname, nulupame, sutarkuojame stambesne (burokine) trintuve. Kepimo formą ištepame trupučiu sviesto. Beriame sauso miltų, cukraus, manų mišinio 1 stiklinę į formą, paskirstome tolygiai.

Tada pusę tarkuotų obuolių, paskui - vėl mišinio, vėl obuolių ir vėl - mišinio. Pyrago viršų užklojame plonomis sviesto riekelėmis. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Miltai
1 stiklinė Cukrus
1 stiklinė Manų kruopos
120 g Sviestas
1 kg Obuoliai
Sudėtingumas :