Greitai paruošiama paelja

 (1)
Ši versija nėra visai tradicinė, bet česnakas, dešra, moliuskai ir šafranas suteikia paeljai ypatingo skonio.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų keptuvėje, tuomet pakepinkite česnaką, svogūnus ir paprikas, kol svogūnai ir česnakai pagels (apie dvi minutes). Sudėkite dešrą ir kepkite maišydami apie dvi minutes. Sudėkite ryžius, supilkite vyną, sultinį, šafraną, krevetes ir kepkite uždengę aukštoje temperatūroje, kol iškeps krevetės, apie šešias minutes.

Suberkite moliuskus, žirnelius, alyvuoges ir kepkite uždengę, kol moliuskai plačiai atsidarys, apie dvi-keturias minutes.

(Neatsidariusius moliuskus po keturių minučių išmeskite). Nuimkite nuo ugnies ir uždengę dar palaikykite penkias minutes, kol visas skystis įsigers.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą