Greitai pagaminamas aviečių desertas

Aviečių desertas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į keptuvę įdėkite sviesto arba margarino. Suberkite avižas ir cukrų „Demerara“. Skrudinkite, kol avižos įgaus auksinę spalvą.

Nuplaukite avietes.

Išplakite grietinę su želės cukrumi „Multi“.

Gautą masę supilkite į 4 stiklines. Suberkite uogas. Paskirstykite apkeptas avižas.

Patiekite kuo greičiau.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :