GREITA: Sluoksniuotos tešlos sausainiai su cinamonu ar aguonomis

Sluoksniuotos tešlos sausainiai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Išlydykite sviestą, įberkite 2 šaukštus cukraus ir išmaišykite. Cukrus gali ir nebūti ištirpęs. Apibarstykite stalą miltais, sumaišytais su šaukštu cukraus. Užtieskite lakštą tešlos, aptepkite jį sviestu su cukrumi, tada užtieskite antrą lakštą.

2. Iškočiokite abu lakštus į ploną stačiakampį, peiliu palyginkite kraštus. Ant viršaus tolygiai užberkite cinamoną, sumaišytą su cukrumi. Galite naudoti ir aguoninį įdarą, kurį galite nusipirkti jau paruoštą.

3. Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite nedideliai skrituliukais.

4. Išklokite skardą kepimo popieriumi, patepkite sviestu, sudėkite sausainius ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite 7 min. Apverskite sausainius ir kepkite dar 5 min. Iškepusius sausainius užklokite švariu rankšluosčiu ir palikite atvėsti. Paskui apibarstykite cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sluoksniuota tešla
2 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Cukraus pudra
1 pakelis Aguonos
Sudėtingumas :