Greita pica su pomidorais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir iškočiokite į skardos dydžio lakštą. Išklokite ja kepimo skardą.

Kiaušinius išplakite, sumaišykite su grietine ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Pagardinkite druska, pipirais ir puse susmulkintų bazilikų.

Kiaušinių masę supilkite ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite pjaustytus skiltelėmis pomidorus. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių, kol tešlos kraštai gražiai apskrus.

Papuoškite bazilikų lapeliais ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
500 g Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
Įdarui:
100 g Fermentinis sūris
4 vnt. Pomidorai
3 vnt. Kiaušiniai
200 g Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
sauja Bazilikai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :