Greita lašišos sriuba - per 20 minučių

 (3)
Lašišos sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pasiruoškite žuvies (jei neturite, tiks ir daržovių), į jį suberkite griežinėliais pjaustytą porą, salierą, morkas, svogūną ir česnako skilteles.

Lašišų filė supjaustykite mažais gabalėliais, pabarstykite pipirais ir druska. Sudėkite į verdantį sultinį.

Supilkite vyną ir 10 minučių virkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Lašišos filė
700 ml Vanduo
2 gabaliukas Žuvies sultinys
1 vnt. Porai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
100 ml Baltas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :