GREITA IR SOTU: trinta bulvienė

Trinta bulvienė
Trinta bulvienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves, saliero gumba nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Suberkite į vandenį ir virkite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite sviesto su išspaustu česnaku iki svogūnai gražiai paruduos.

Svogūnus suberkite į puodą, įberkite prieskonius, išmaišykite ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Patiekite su skrudintos šaltai rūkytos šoninės gabaliukais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės
0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
2 vnt. Svogūnai
1 šaukštelis Sultinio milteliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :