Greita ir soti moliūgų sriuba

 (8)
Moliūgų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite, smulkiai supjaustykite ir dėkite į puodą su vandeniu virti. Įberkite jautienos sultinio sutrupintą kubelį.

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Moliūgą sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Apiberkite druska, juodaisiais pipirais, tarkuotais muskato riešutais, kardamonu, imbieru ir cinamonu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Sudėkite moliūgą į puodą, įpilkite kokosų pieno ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Patiekite su skrudintu batonu. Galite įberti skrudintų moliūgo sėklų ar smulkintų riešutų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bulvės
1 kg Moliūgai
150 ml Kokosų pienas
1 vnt. Jautienos sultinys (kubelis)
1 šaukštelis Druska
žiupsnelis Juodieji pipirai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Imbieras
žiupsnelis Kardamonas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :