Graikiškas ėrienos troškinys

 (3)
Graikiškas ėrienos troškinys
Graikiškas ėrienos troškinys
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Graikijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu.

Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val.

Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.

Kol mėsa kepa nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.

Mėsą kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 valandos.

Patiekite su šviežiu rozmarinu arba krapais.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Ėrienos kumpis
200 g Ropės
200 g Morkos
50 g Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais
3 šaukštas Alyvuogės
pagal skonį Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :