Gaspačas su braškėmis

Jeigu vakare nesportavote, vakarienei geriau rinktis daržoves. Toks gaspačas – puiki alternatyva tradicinėms salotoms. Be įdomaus skonio ir lengvo paruošimo, tokia sriuba turi dar vieną pliusą: po jos jums tikrai nesinorės deserto.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visas daržoves nuplaukite, nulupkite agurką. Šiek tiek pasmulkinę sudėkite daržoves į trintuvo indą, nepamiršdami džiovintų pomidorų, citrinos sulčių ir prieskonių. Sutrinkite produktus iki vienalytės kreminės sriubos. Supilstykite ją į lėkštes, papuoškite baziliko lapeliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Pomidorai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
5 vnt. Braškės
1 vnt. Agurkai
1/3 stiklinė Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
1/2 vnt. Citrinų sultys
2 skiltelė Česnakai
1/2 šaukštelis Raudonosios džiovintos paprikos
žiupsnelis Kajeno pipirai
1/2 šaukštelis Druska
žiupsnelis Bazilikai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :